Het aanmelden voor proeven en wedstrijden in ORWEJA verband verloopt volstrekt digitaal via MyOrweja. U maakt eerst een profiel aan voor uzelf en uw hond(en). Daarna kunt u zich inschrijven voor proeven en wedstrijden die in de kalender staan.

Profiel aanmaken voor uzelf en uw hond(en)

Voordat u zich kunt inschrijven voor de jachthondenproeven, OWT's en veldwedstrijden dient u zich eerst te registreren op My ORWEJA. Dit kan door naar de website http://my.orweja.nl te gaan en te klikken op 'registreer dan hier'. Na het registreren kunt u zich direct inschrijven voor de proef of wedstrijd.

Een stapsgewijze uitleg van het registratieproces zoals dat op MyOrweja staat.

Aanmelden voor een proef

Na de registratie van uzelf en uw hond kunt u zich aanmelden voor proeven en wedstrijden.

LET OP: Controleer voordat u gaat inschrijven of u alle relevante documenten (stamboom, eigendomsbewijs, kwalificaties, etc) in uw profiel en dat van uw hond heeft gezet. Wanneer u dat na een inschrijving doet zult u de documenten niet alleen in uw profiel moeten zetten maar ook alle inschrijvingen aanpassen. Dat is een hoop extra werk en kan er toe leiden dat uw inschrijving niet ontvankelijk is omdat u niet de juiste documenten hebt ingeleverd.

Het aanmelden gaat het meest eenvoudig vanuit de kalender en is mogelijk zolang u aan de rechterzijde een knop 'inschrijven' ziet.

Een stapsgewijze uitleg van het aanmelden voor een proef of wedstrijd zoals dat op MyOrweja staat.

Problemen of vragen?

U bent vast niet de eerste en enige die vragen heeft of tegen problemen aanloopt. In het overzicht meest gestelde vragen (FAQ - Frequently Asked Questions) krijgt u een eerste antwoord.