Ben Hectors

Ben L. Hectors
1945              2015

ere-lid van de Vereniging Vrienden Duits Draadhaar

Op 7 December 2015 bereikte ons het droeve bericht dat Ben Hectors (70 jaar), ons gewaardeerd lid en erelid van de Vereniging Vrienden Duits Draadhaar, geheel onverwachts is overleden.

Wij kennen Ben als een echt markante draadhaarman. Ben zette zich met veel enthousiasme in voor de vereniging als bestuurslid en als organisator voor de vele apporteerwedstrijden. Vele draadhaarliefhebbers hebben dagen doorgebracht op de Bolusberg.

Ben was een strenge leraar maar rechtvaardig en eerlijk naar de hond en de mens. Eerst werken daarna zorgde hij altijd voor een goede sfeer met zijn muziek en de inwendige mens werd daarbij niet vergeten.

 

BenHectors Jacht IMG 7813 400x600

Ben was een gepassioneerde jager en kon groots vertellen over zijn vele jachtreizen naar Afrika en Engeland. Jonge jagers konden altijd bij Ben terecht voor vragen en advies, daarnaast was hij ook altijd in voor een geintje. Ook als fokker van draadharen genoot Ben zijn bekendheid. Menig jager jaagt nog steeds met een hond of nazaten die door Ben’s kennel “van de Bolusberg” gefokt zijn.

We zullen Ben missen bij de wedstrijden op de Bolusberg!

Leny, familie en vrienden heel veel sterkte.

Het Bestuur